2QENaF9h5An25Ge2XQ6fQEU" />
top of page

¿AL·LÈRGIA AL METALL?

Quins Metalls hem d'evitar? Ens piquen les orelles?


Orelles enrogides, butllofes, coisor canvi de color i erupcions ? De vegades trobar un parell d'arrecades perfectes és fa díficil trobar per a pells delicades. Primer de tot hem d'evitar la bijouteria, si som tant sensibles.


Aleshores aclarim d'una vegada per sempre, quins metalls poden donar al·lèrgia i quins són segurs per a orelles sensibles?
Identifiquem primer de tot el primer enemic dels forats de les orelles: el major causant d'al·lèrgies en joieria no és un altre que el Níquel. Utilitzat en la fabricació de cosmètics i productes de neteja, s'empra també en la fabricació d'una quantitat d'aliatges metàl·lics, especialment en la bijouteria i de vegades en peces d'Or.


A JOC ART EN JOIA trobaràs arracades fetes a mà en plata, la plata és un metall noble que en rares ocasión pot donar al·lèrgia. Les nostres arracades són comodíssimes i úniques tenim una gran varietat d'artícles. Però, les nostres preferides per totes aquelles que teniu dubtes són les Pearl Rose, la Soft Pearl, les arracades de Botonets petits i Tisoretes. Són arracades amb pern de plata i tanques amb pressions de plata de llei, 925. I amb etiquetat eco-silver. També, són ideals, les arracades llargues de Tisoretes i Balls, ja que són lleugeres i el pern en forma de ganxo és més prim.


Aquí us deixem els enllaços de les ideals per orelles sensibles:
3 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

Commentaires


bottom of page